Belföld

Hollik: Gyurcsány emberéleteket kockáztat felelőtlen viselkedésével

„Gyurcsány Ferenc arra kér másokat, hogy ne adassák be maguknak az orosz vakcinát. Az, aki ilyen felelőtlen politikát folytat, az valójában emberéleteket kockáztat!” - mutat rá pénteki Facebook-bejegyzésében Hollik István.

Hollik: Gyurcsány emberéleteket kockáztat felelőtlen viselkedésével
Hollik István
Fotó: MH

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója emlékeztet: a Magyarországon beadható vakcinákat minden esetben megvizsgálják és engedélyezik az érintett hatóságok szakértői.

„Ők a lehető legnagyobb körültekintéssel és bevett protokollok alapján dolgoznak, amikor engedélyeznek egy vakcinát. Így történt ez a Sputnik V esetén is, amellyel már emberek millióit oltottak be világszerte” - hangsúlyozta Hollik, hozzátéve, hogy Gyurcsány Ferenc a magyar szakemberekre fittyet hány. „Az ő szakmailag megalapozott engedélyük ellenére arra kér másokat, hogy ne adassák be maguknak az orosz vakcinát. Az, aki ilyen felelőtlen politikát folytat, az valójában emberéleteket kockáztat! Ráadásul mindezt azért teszi, hogy ezzel támadhassa a kormányt és lassítsa a védekezést” - emelte ki Hollik, leszögezve, hogy „ennél tényleg nincs lejjebb!”

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

Orbán: Elért bennünket a járvány harmadik hulláma

ĀEurópai összevetésben ma Magyarországon van a legtöbb, oltásra alkalmas vakcina - Egyetlen nap alatt 120 ezren töltötték ki a konzultációs ívet - Egy erős Közép-Európa Nyugat-Európa stratégiai érdeke + VIDEÓ