Belföld

Varga Miklós bízik az orvosokban, nem érti az oltásellenességet

Vakcinainfó

„Kezdetben szkeptikus voltam az oltásokkal szemben, de idővel rájöttem, hogy ebből a szörnyű helyzetből csak akkor szabadulhatunk, ha minél többen megkapják a vakcinát” – mondta lapunknak Varga Miklós színművész, rockzenész.

Varga Miklós bízik az orvosokban, nem érti az oltásellenességet
Varga Miklós
Fotó: MH

Természetesnek tartja, hogy napi szinten követi a magyar és a külföldi járványhíreket. Gyermekei már mindannyian önállók, így maguk döntik el, beoltatják-e magukat vagy sem.

Nem érti a vírustagadást és az oltásellenességet, képtelen elhinni, hogy akár egyetlen orvos is az emberek ellen kezd tevékenykedni, az orvosokról általában kizárható, hogy a lakosság kárára szövetkezzenek.

Tapasztalja, hogy az orosz és a kínai vakcinát rengetegen támadták, szerinte azonban kizárható, hogy ezek bármelyikére úgy mondja egy szakember, hogy biztonságosak, hogy közben nem azok.

Varga Miklós leszögezte: mindannyiunk érdeke, hogy az élet visszatérjen a normális kerékvágásba.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom