Belföld

Újabb volt LMP-st indít a Momentum

Szél Bernadett egykori LMP-s, jelenleg független képviselőt indítja a Momentum a budakeszi körzetben - derült ki Fekete-Győr András csütörtöki sajtótájékoztatójából.

Újabb volt LMP-st indít a Momentum
Szél Bernadett egykori LMP-s, jelenleg független képviselőt indul a budakeszi körzetben
Fotó: MH/Purger Tamás

Ezzel Hadházy Ákos után újabb bukott LMP-st karol fel a Momentum, az egykori társelnökök látványosan kapaszkodnak a parlamenti székükbe.

Fekete-Győr élő videójában azzal indokolta a döntést, hogy a korábban az MTVA-székházban randalírozó Szél Bernadett „a magyar parlamenti politizálás egyik emblematikus személyisége”.

Mint ismert, a Momentum újdonsült budakeszi jelöltje az elmúlt években több botrányos akcióban is részt vett, amikor pedig az említett megmozdulást követően kivezették a köztelevízió épületéből, akkor szabályszerűen őrjöngött.

Kapcsolódó írásaink

Balos járványügyi szemfényvesztők

ĀIsmét árnyékra vetődött Hadházy, az általa bírált vakcinaszállítási mód teljesen szabályos. Varga-Damm Andrea azt bizonygatta, a korlátozó intézkedések eltúlzottak, fölöslegesek

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom