Belföld

A kormányt rendszeresen támadó pécsi polgármester a fideszes képviselőtől várná a segítséget

A város polgármestere a segítségem kérte a járvány utáni kormányzati támogatások elnyeréséhez – írta Facebook-bejegyzésében Hoppál Péter, a Fidesz országgyűlési képviselője, aki a bejegyzéshez Péterffy Attila levelét is mellékelte, hozzátéve, „szívesen tárgyalóasztalhoz ülök, hiszen Pécs és térsége fejlesztéséért már 12 éve dolgozom”.

A kormányt rendszeresen támadó pécsi polgármester a fideszes képviselőtől várná a segítséget
Péterffy Attila, Pécs balliberális polgármestere
Fotó: peterffyattila.hu

Jól mutat a baloldalon, hogy a pécsi polgármester rendszeresen támadja a kormányt, a színfalak mögött azonban a kormánypárti országgyűlési képviselőtől kér segítséget.

A Pécsi Újság cikke szerint Hoppál Péter közölte, számára nem okoz nehézséget Pécs ügyeiről egyeztetni, hiszen hosszú évek óta igyekszik segíteni a várost és lobbizni mindenért, ami a fejlődést szolgálja.

Úgy gondolom, célszerűbb személyesen tisztázni, milyen helyzetben van a város, mik a jogos kérések és mik a kormányt támadó kötelező baloldali elemek. Bízom benne, hogy ezt megbeszélhetjük a város polgármesterével – fogalmazott a politikus.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom