Belföld

Szerencsésen előkerült az eltűntként keresett szegedi önkormányzati képviselő

Előkerült a hétfőn eltűnt Szabó Bálint szegedi önkormányzati képviselő – erősítette meg az Indexnek a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság. A rendőrség kilenc órán át kereste eltűnt személyként a képviselőt.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság korábban (hétfőn napközben) a sajtónak megerősítette, hogy Szabó Bálintot eltűnt személyként keresik, annyit tudni róla, hogy a képviselő reggel futni ment, de a sportolás után nem ért haza.

Hétfőn este azonban a rendőrség azt közölte, hogy élve előkerült Szabó Bálint. További információ egyelőre nem ismert, későbbre ígértek részletes tájékoztatást. 

 A képviselő vasárnap még egy videóval jelentkezett Facebook-oldalán, amelyben súlyos állításokat fogalmazott meg Botka László polgármesterről és leleplezést ígért hétfő reggelre, hétfőn azonban már nem jelentkezett, tudatta elsőként a szegedma.hu, amely arról is beszámolt, hogy Szabó Bálint felesége hétfőn délelőtt jelentette férje eltűnését a rendőrségen.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság néhány órán keresztül a képviselőt eltűntként kereste, de már hétfő estére eltűnt a police.hu oldaláról a körözés.

Szabó Bálint az eltűnt személyek körözési listáján
Szabó Bálint az eltűnt személyek körözési listáján
Fotó: police.hu

Szabó Bálint vasárnap a közösségi médiában nagy leleplezést ígért hétfőre:

Elég volt abból, hogy a szemünk láttára lopják szét a városi közvagyont. Elég volt abból, hogy helyi megélhetési politikusok mesébe illő gazdagodása zajlik ezzel párhuzamosan. Elég volt abból, hogy aki útjában áll a lopásnak Szegeden, azt egyszerűen eltapossák; legyen az illető helyi kisvállalkozó, piaci árus, tényfeltáró újságíró, vagy éppen önkormányzati képviselő. Holnap reggel 8.00 órakor szegeden a polgármesteri hivatalban megkezdjük az elszámoltatást” – tudatta Szabó.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink