Belföld

Frenreisz Károly: Komolytalan dolog az oltásellenesség

Vakcinainfó

A járványra adott egyetlen helyes felelet az oltás – hangsúlyozta lapunknak Frenreisz Károly, Kossuth-díjas rockzenész, zeneszerző.

Frenreisz Károly: Komolytalan dolog az oltásellenesség
Frenreisz Károly
Fotó: MH

Kijelentette, alig várja a pillanatot, hogy megkapja a vakcinát. „Az elsők között jelentkeztünk az egész családdal” – mondta. Mint kifejtette, teljesen helyénvalónak tartaná, hogy a védettségi igazolvány bevezetése után csak azok részesülhetnének bizonyos lehetőségekből, akik dokumentummal igazolhatóan már immunisak a betegséggel szemben.

Beszélt arról is, ha lehetséges, akkor a Pfrizer/ BioNTech, vagy a Moderna termékét választaná, mivel erről olvasott a legtöbbet, de a többit sem utasítaná el. Az oltásellenesség komolytalan dolog, az lenne a legjobb, ha az efféle hangok teljesen elhallgatnának – közölte.

Frenreisz Károly szűkebb családjában senki nem kapta el a koronavírus-fertőzést, de például Balázs Fecó elvesztése nagyon megviselte a művészt. Leszögezte, az egész társadalomnak az az érdeke, hogy a járványt sürgősen legyőzzük.

Kapcsolódó írásaink

A koronavírus nem vicc vagy valami rossz mese

ĀNincs biológus végzettségem, de abban biztos vagyok, hogy az orvosok jót akarnak nekünk, ezért eredendően megbízom abban, amit mondanak, javasolnak – jelentette ki a Magyar Hírlapnak Széchenyi Tímea

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom