Belföld

Tordai Teri már nagyon várja, hogy végre ismét nyugodtan megölelhesse az unokáit

Vakcinainfó

Gyermekkoromban is megkaptam a szükséges vakcinákat, az oltás számomra olyan természetes, mint az, hogy tornászom vagy sétálok a kutyámmal – mondta lapunknak Tordai Teri, aki már regisztrált a koronavírus elleni védőoltásra.

Tordai Teri már nagyon várja, hogy végre ismét nyugodtan megölelhesse az unokáit
Tordai Teri
Fotó: MH

A Kossuth-és Jászai Mari díjas színésznő lányával és unokáival csak maszkban, két méter távolságot tartva találkozik, ezért nagyon várja, hogy végre védettséget szerezhessen, és az élet visszaálljon a rendes kerékvágásba. „Azért is várom izgatottan a vakcinát, mert éppen egy Gyurkovics Tibor-darabot próbáltunk az Újszínházban, amikor kitört a világjárvány. Szeretnék minél hamarabb nyugodtan dolgozni, mert az nagyon hiányzik” – tette hozzá az érdemes művész, aki egészségügyi kérdésekben mindig hallgat a szakemberekre. Tordai Teri bízik a bevizsgált és engedélyezett oltóanyagokban, és az is büszkeséggel tölti el, hogy két magyar nő – Karikó Katalin és Lukács Noémi – ilyen nagy eredményeket ért el a koronavírus elleni harcban.

Kapcsolódó írásaink

A koronavírus nem vicc vagy valami rossz mese

ĀNincs biológus végzettségem, de abban biztos vagyok, hogy az orvosok jót akarnak nekünk, ezért eredendően megbízom abban, amit mondanak, javasolnak – jelentette ki a Magyar Hírlapnak Széchenyi Tímea

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom