Belföld

Fidesz: A baloldal ha már segíteni nem tud, legalább ne gátolja a védekezést!

A baloldal támogatás helyett folyamatosan akadályozta a koronavírus-járvány elleni védekezést - közölte a Fidesz az ellenzéki pártok kormányzati járványkezelést értékelő vizsgálóbizottsági ülését követő sajtótájékoztatójára reagálva pénteken.

Fidesz: A baloldal ha már segíteni nem tud, legalább ne gátolja a védekezést!
A Fidesz szerint a baloldal jobban tenné, ha a védekezés akadályozása helyett például a kamuvideós Korózs Lajos (képünkön) ügyével foglalkozna
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

A nagyobbik kormánypárt közleményében úgy fogalmaztak: a baloldal eddig folyamatosan akadályozta a védekezést, támadták az egészségügyi dolgozókat, a járványügyi szakembereket, és megpróbálták lejáratni a védekezésben résztvevőket ahelyett, hogy támogatták volna őket.

A baloldal jobban tenné, ha először az elbukott brüsszeli vakcinabeszerzést, Korózs Lajos kamuvideóját és a gyöngyösi polgármesterük vakcinaügyét vizsgálná. Ha már segíteni nem tudnak, legalább ne gátolják a védekezést! - szólították fel az ellenzéki pártokat.

Az ellenzék által létrehozott Covid 2021 vizsgálóbizottságot a Párbeszéd, a Jobbik, az MSZP, a DK, az LMP és a Momentum kezdeményezte azért, hogy alaposabban áttekintse a kormány intézkedéseit az egészségügy és a gazdaság területén.

A testület pénteki ülésén negatív jelzőkkel illették, rossznak, elbaltázottnak, katasztrofálisnak, elkésettnek tartották az ellenzéki politikusok a kormány elmúlt egyéves, a koronavírus-járvány kezelésével kapcsolatos teljesítményét.

Kapcsolódó írásaink