Belföld

Az álszakértők csak elmélyítik a Covid–19-járvány terjedését

Vakcinainfó

Mindenképpen beoltatom magam, és ha választhatok, akkor az orosz vakcina mellett teszem le a voksomat – mondta lapunknak Földi László titkosszolgálati szakértő.

Az álszakértők csak elmélyítik a Covid–19-járvány terjedését
Földi László
Fotó: MH

Mint kifejtette, a többi ember iránt érzett felelősség vezérli, amikor igent mond a gyógyszerre. „Rengeteg nyílt és rejtett betegséggel küzdő embertársunk van, akikkel szemben nem tehetjük meg, hogy elutasítjuk az oltást” – fogalmazott, aláhúzva, az orvosok nem bűnözők, nem a – kétségtelenül haszonra dolgozó – gyógyszerlobbi ügynökei.

Emlékeztetett, a közösségi oldalak tele vannak „szakértőkkel”, akik tücsköt-bogarat összehordanak a koronavírusról – miközben hírből sincs doktori diplomájuk.

„Súlyos problémának látom, hogy ezekre a hangadókra sokan hallgatnak, ezzel csak elmélyítik a járvány terjedését” – mondta, hozzátéve, az oltással nem vállalunk rizikót, hiszen ártani biztos nem fog, legfeljebb nem használ.

Kapcsolódó írásaink

A koronavírus nem vicc vagy valami rossz mese

ĀNincs biológus végzettségem, de abban biztos vagyok, hogy az orvosok jót akarnak nekünk, ezért eredendően megbízom abban, amit mondanak, javasolnak – jelentette ki a Magyar Hírlapnak Széchenyi Tímea

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom