Belföld

Mi Hazánk Mozgalom: A DK-s újbudai vezetés autóellenes politikát űz

„Újbuda megtelt” – jelentette ki Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke keddi sajtótájékoztatóján.

Mi Hazánk Mozgalom: A DK-s újbudai vezetés autóellenes politikát űz
Novák Előd
Fotó: MH

A politikus csalódottságának adott hangot, szerinte ugyanis a baloldali újbudai önkormányzat „törvényszegő módon” nem biztosítja a megfelelő számú parkolót a lakosság számára.

Példaként hozta fel a kelenföldi vasútállomás tőszomszédságában elterülő P+R parkolót, amely elmondása szerint már reggelre megtelik.

A megoldás egy többszintes parkolóház lenne, a problémával viszont a fővárosi önkormányzat és László Imre polgármesterék sem foglalkoznak.

Megemlítette, Újbudán a parkolási díjak megemelését tervezik, a korábban díjmentes helyeket is fizetőssé tennének. Kritikát fogalmazott meg a Karácsony Gergely vezette fővárossal szemben is, álláspontja szerit semmilyen módon nem támogatják a parkolóhelyek bővítését. Végül hozzátette, itt lenne annk az ideje, hogy a főváros törvényi kötelezettségeinek eleget téve végre biztosítsa a megfelelő számú parkolóhelyet a lakosok számára.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom