Belföld

„Nincs idő a baloldal vádaskodásaira”

Hosszú ideje sokan vártuk már, hogy az egész életünket felforgató pandémia leküzdésére legyen megfelelő vakcina, hiszen e nélkül csak súlyos korlátozásokkal tudjuk mérsékelni a fertőzés terjedését. Látjuk, tapasztaljuk mindannyian, hogy milyen személyes és egzisztenciális nehézségek adódnak a szükséges korlátozások miatt, hatékony megoldást csak az hozhat, ha egy következetesen végrehajtott terv mentén minél gyorsabban sikerül az átoltottságot elérni - írja a KDNP sajtóközleménye.

„Nincs idő a baloldal vádaskodásaira”
„Nincs idő baloldali politikusok, köztük Molnár Gyula és Kunhalmi Ágnes (képünkön) rosszhiszemű vádaskodásaival foglalkozni”
Fotó: MH/Purger Tamás

A kisebbik kormánypárt felhívja a figyelmet arra, hogy mberéletekről van szó, amely mindennél értékesebb és fontosabb. Nincs idő baloldali politikusok, köztük Molnár Gyula és Kunhalmi Ágnes rosszhiszemű vádaskodásaival foglalkozni, hanem ahol lehet, segíteni kell a szakemberek munkáját - teszik hozzá.

Tipikus baloldali kettős mérce, hogy amikor Gy. Németh Erzsébet visz oltóanyagot az idősotthonba, akkor az teljesen rendben van az ellenzéki politikusok részéről is, akik eddig hol épp az oltásellenes megnyilatkozásaikkal, hol egyéb, politikushoz méltatlan eszközökkel hátráltatták a védekezést a politikai haszonszerzés érdekében - emelik ki.

Hozzáteszik: nem egészségügyi szakfeladatokat kell ellátnunk, hanem a járvány minél gyorsabb leküzdése érdekében össze kell fognunk, és ott segíteni, ahol éppen szükség van ránk. Feladat bőven van! - írja a KDNP.

Kapcsolódó írásaink

Szlávik: Stabilizálódnak a számok

ĀFel kell gyorsítani az oltások ütemét, be kell oltani az időseket és a betegeket, mert ők vannak a legnagyobb veszélyben – hangsúlyozta a szakember

Elkezdődött a baloldali kiszorítósdi

ĀEgy évvel a választások előtt megindultak a hatalmi harcok a Gyurcsány Ferenc vezette bevándorláspárti ellenzéken belül, többen rúgnának labdába, nagy a tülekedés