Belföld

„Felelősséggel tartozunk a környezetünkben élők iránt”

Vakcinainfó

Maximálisan megbízom a magyar egészségügyi szervekben és orvosokban – mondta lapunknak Boros-Bánk Levente politikai elemző, és határozott igennel válaszolt arra a kérdésre, beadatja-e majd magának a vakcinát.

„Felelősséggel tartozunk a környezetünkben élők iránt”
Fotó: MH/Papajcsik Péter

Elmondta, szeretné megvédeni a családját, és felelősséget érez a környezetében lévő többi emberrel szemben is. Szerinte az lenne az ideális, ha minél többen beoltatnák magukat, hiszen csak így tud hazánk újraindulni, akár a magyar gazdaságról, akár saját családi kapcsolatainkról beszélünk, akár a szórakozóhelyekre gondolunk.

Nehezen hihetőek az oltásellenesek állításai – folytatta, hozzáfűzve, mindenkinek azt javasolja, bízzon meg az államban, gondoljon arra, hogy a magyar orvosoknak az emberek megmentése a célja.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom