Belföld

Újabb DK-s polgármester oltatta be magát soron kívül

Nemcsak Gyöngyös, hanem Újbuda DK-s polgármestere is soron kívül beoltatta magát a koronavírus ellen, pedig már régóta nem kórházigazgató, hanem politikus - írja a lapunkhoz eljuttatott közleményben a Mi Hazánk Mozgalom. 

Újabb DK-s polgármester oltatta be magát soron kívül
László Imre
Fotó: MH

Novák Előd kiemeli, hogy ezért feljelentést tettek hivatali visszaélés miatt, és lemondásra is felszólították László Imrét a politikusbűnözés legújabb formája miatt, illetve választ várnak László Imrétől, hogy a megduplázott, rekordszámú alpolgármestere is soron kívül kapott-e oltást.

A DK polgármestere egykori országgyűlési képviselőként ugyanúgy nem bújhat a már nem létező mentelmi joga mögé, ahogy egykori kórházigazgatóként sem élhetett volna a soronkívüliséggel - írták. 

A közleményben a Mi Hazánk kiemelte, hogy  a politikai maffia iparágává kezd válni az oltásokkal való visszaélés kenőpénzekért vagy jó kapcsolatért: Gyöngyös polgármestere szerint csak a városában 40 befolyásos személy kapta meg jogtalanul, „jobb- és baloldali személyiségek, sajtóban dolgozó vállalkozó, kulturális területen vezető tisztviselő” – árulta el lebukása után Hiesz György, próbálva relativizálni a bűnét.

Kapcsolódó írásaink