Belföld

Ennyit ér a Jobbik szava

„A Jobbik Magyarországért Mozgalom ezekkel a pártokkal soha nem fog koalícióra lépni és semmilyen együttműködésre, az 1000 százalék.”

Most mindenki a saját fülével hallhatja, hogy mennyit ér a Jobbik adott szava, hogyha az elvekről van szó: semennyit - mondta Hollik István. 

Objektum doboz

Közösségi oldalán tette közzé Volner János, a Jobbik egykori alelnöke és frakcióvezetője volt pártja árulásának fontos mozzanatát. Volner úgy fogalmaz, eljött a történelmi pillanat, amikor mindenki számára megnyugtató módon tisztázhatjuk, hogy a Jobbik szomorú sorsának alakulásában ki milyen szerepet játszott, ki az, aki hazudott, ki az, aki áruló volt. Az egykoron nemzeti párt legnépszerűbb politikusa felidézi, hogy 2018. október 5-én levelet írt a mozgalom választókerületi elnökeinek és szervezőinek, amelyben tudatta, hogy a Jobbik vezetése a baloldallal történő teljes összeborulásra készül. Jakab Péter elnök még aznap összehívta a párt képviselőcsoportját, ezután Volnert kizárták a parlamenti frakcióból. A frakcióülés után Jakab sajtótájékoztatón jelentette ki, semmilyen összeborulásról nincs szó a baloldallal.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink