Belföld

„Arcpirító, ahogy a baloldal a kultúrát rombolja”

A kereszténygyűlölő Niedermüller Péter kéthetes pályázati határidővel akarja átjátszani Erzsébetváros kulturális ékkövét, amelyet korábban a Fidesz-KDNP vezette önkormányzat több mint 200 millió forintért újított fel, és amely valódi közösségi térként állt rendelkezésre minden erzsébetvárosi és budapesti számára - írja Facebookon közétett videójához Bajkai István.

„Arcpirító, ahogy a baloldal a kultúrát rombolja”
Az EröMŰVHÁZ épülete
Fotó: Facebook/Dr. Bajkai István

A fideszes országgyűlési képviselő, aki 2014-2018 között Budapest VII. kerületben alpolgármester is volt, kiemeli: felháborító és arcpirító, ahogy a baloldal a kultúrát rombolja, leépíti és helyére egy DK-s kampányközpontot hoz létre.

Objektum doboz

A magát egyébként sorozatos botrányok hullámai közé navigáló Niedermüller Péter és önkormányzata Erzsébetvárosban most az EröMŰVHÁZ Wesselényi utcai épületével pontosan ugyanazt csinálja, mint amit a Pikó András vezette Józsefvárosban tapasztalhatunk.

Mint korábban megírtuk, Pikó milliárdokat herdál el, miközben módszeresen kivégzi a józsefvárosi intézményeket. A balliberális politikus ámokfutásának áldozata a Józsefvárosi Galéria, melynek dolgozói szívszorító posztban búcsúztak, a Zászlómúzeum vagy a H13 Diákközpont.

Tragikus ámokfutás ez, emberek, családok, intézmények tönkretétele, amit kommunikációs trükkökkel akarnak elfedni. Egyszer felelni fog ezért - írta korábban Kocsis Máté az itt történtekről, aki Bajkai erzsébetvárosi polgármester-helyettesi időszaka alatt volt Józsefváros vezetője.

Kapcsolódó írásaink