Belföld

A baloldal hagyjon fel az öncélú botránykeltéssel!

Megdöbbentő és elszomorító, hogy egy világjárvány alatt, az emberélet elsődlegességének figyelmen kívül hagyásával a baloldal csak az újabb politikai haszonszerzés érdekében képes aktívan dolgozni - írta lapunkhoz eljuttatott szerdai közleményében  Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője.
 

A baloldal hagyjon fel az öncélú botránykeltéssel!
Simicskó István
Fotó: MH

„A DK-s Gy. Németh Erzsébet az állami információs plakátok megrongálásával kíván médiafigyelmet és támogatottságot kiharcolni – még büszke is a károkozásra -, miközben ezalatt számos területen nyújthatna segítséget az embereknek a koronavírus elleni védekezésben” - mutat rá Simicskó, kiemelve: a  Demokratikus Koalíció egy közösségi oldalon el is dicsekszik az esetről, ahol látható, hogy a korábban a főpolgármesteri székért vívott küzdelemben csúfosan alulmaradt baloldali politikus egy kis csapattal buzgón ragaszt, majd vidáman fotózkodik az elcsúfított óriásplakátok előtt. 

Gy. Németh Erzsébet az állami információs plakátok megrongálásával kíván médiafigyelmet és támogatottságot kiharcolni
Gy. Németh Erzsébet az állami információs plakátok megrongálásával kíván médiafigyelmet és támogatottságot kiharcolni
Fotó: Facebook/Gy. Németh Erzsébet

„Immár sokadszorra és erélyesen kérjük a baloldalt: ha már nem akarják segíteni a pandémia leküzdéséért folytatott munkát, legalább ne akadályozzák azt, hiszen emberéletekről, családokról, munkahelyekről van szó” - mutatott rá Simicskó, hangsúlyozva: egy politikusnak kiemelt felelőssége és kötelessége, hogy a vírus okozta veszélyhelyzetben félretegye saját ambícióit és a hatalomszerzés érdekében szervezett politikai akciók helyett az állampolgárok érdekében az összefogás mellett tegye le a voksát.

„Elítéljük a vandalizmust és felszólítjuk az önmagát demokratának definiáló, de a sajátjától eltérő véleményt el nem tűrő baloldalt, hagyjon fel az öncélú botránykeltéssel!” - szögezte le Simicskó.
 

Kapcsolódó írásaink