Belföld

Üres politikai akciók helyett a kormány a védekezéssel van elfoglalva

Amíg a baloldal üres politikai akciókkal van elfoglalva, a kormány a védekezéssel és a vakcinabeszerzéssel - fogalmazott a a Kormányzati Tájékoztatási Központ a baloldali pártok azon közleményére reagálva, amelyben rendkívüli ülést kezdeményeztek a járvány elleni védekezés miatt.

Üres politikai akciók helyett a kormány a védekezéssel van elfoglalva
Palotás Mónika főgyógyszerész speciális hűtőszekrénybe teszi a koronavírus elleni oltóanyagot, az újonnan érkezett Pfizer-BioNTech-vakcinákat az Észak-Közép-budai Centrum (ÉKC) Új Szent János Kórházban
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Azt írják, amíg a baloldal már üres politikai akciókkal, kamu videókkal, a védekezés akadályozásával, és a védőoltás elleni hangolással van elfoglalva, a kormány továbbra is a járvány elleni egészségügyi és gazdasági védekezéssel.

Hozzáteszik, amíg a baloldal  kamuvideókat gyárt, halálkampányt folytat és támadja a védekezésben résztvevőket, addig a magyar orvosok és ápolók jelenleg is több ezer koronavírusos beteget gyógyítanak a kórházakban, a magyar rendőrök és katonák pedig biztosítják a rendet, a védelmi intézkedések betartását és védik Magyarország határait a baloldal által felkarolt migránsoktól.

Amíg a baloldal oltás-  és vakcina ellenes kampányt folytat, addig a  kormány mindent megtesz azért, hogy mielőbb legyen elég vakcina az idős emberek életének védelméhez, a magyar emberek tömeges oltásához és az ország újranyitáshoz - állítják szembe az eredményeket egymással.

Amíg a baloldal eddig csak arra volt képes, hogy az általa vezetett településeken sorra emelje a lakosságot és a vállalkozásokat terhelő adókat, addig a kormány a járvány közepette is bővíti a gyermekes családok támogatását, az otthonteremtési támogatásokat, visszaépíti a baloldal által elvett 13. havi nyugdíjat, csökkenti a magyar vállalkozások adóterheit és bértámogatást biztosít számukra - teszik hozzá.

Kapcsolódó írásaink