Belföld

Kubatov Gábor: Orbán Viktornak fogják hívni a miniszterelnököt 2022 júniusában

A Fidesz nem adta fel a fővárost

„Gyurcsány megerőszakolta az összes ellenzéki pártot, ő diktál azon a térfélen, de Gyurcsány munkásságát soha nem heveri ki az ellenzék” – jelentette ki Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója a Pesti TV-ben.

Kubatov Gábor: Orbán Viktornak fogják hívni a miniszterelnököt 2022 júniusában
Kubatov Gábor
Fotó: MH

Rámutatott: az emberek nem ostobák, és emlékeznek, nem véletlenül veszített már most 240 ezer szavazót az összellenzék. „Ez Gyurcsány miatt van, az ellenzék pedig egye meg, amit főzött, nekik kell elszenvedniük, hogy Gyurcsány a főnökük” – mondta Kubatov Gábor, aki Karácsony Gergelyt teszetosza embernek nevezte. A kormánypárt alelnöke leszögezte: nem félnek a választási bukástól, hiszen volt már részük benne 2002-ben, de sokat tanultak abból, és mindent megtesznek, hogy az akkor elkövetett hibákat elkerüljék. Így például minden szavazókörben lesz saját szavazatszámlálójuk. Kubatov aláhúzta: Orbán Viktornak fogják hívni Magyarország miniszterelnökét 2022 júniusában. „Hiába gyújt örömtüzeket az ellenzék 2022-vel és a budapesti jelöltjeikkel kapcsolatban, ne legyenek nyugodtak, mert a Fidesz második és harmadik vonala is jóval erősebb, mint az ellenzék első vonala” – mutatott rá, arra reagálva, hogy a napokban az ellenzéki sajtó arról cikkezett: a Fidesz feladta Budapestet. Ilyenről nincs szó – hangsúlyozta a pártigazgató.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom