Belföld

Jakab Péter is bejelentkezett a miniszterelnök-jelöltségre

Elindul a miniszterelnök-jelölti előválasztáson – jelentette be Facebook-oldalán közzétett évértékelő videójában Jakab Péter, a Jobbik elnöke.

Jakab Péter is bejelentkezett a miniszterelnök-jelöltségre
Jakab Péter a Parlamentben
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Legkésőbb október 23-án egy színpadon fog állni az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje 106 képviselőjelölttel, hogy együtt váltsanak kormányt és együtt váltsanak korszakot, mondta Jakab a videóban, melyben arra buzdított, hogy válasszanak közös baloldali képviselő- és közös kormányfő-jelöltet a következő év folyamán.

"Mindenkinek, aki elindul az előválasztáson, tiszta és nemes küzdelmet kívánok. Ha jómagam ezt a küzdelmet miniszterelnök-jelöltként segíthetem, úgy vállalom ezt a küzdelmet, ha a nap végén mást kell támogatnom, a nemzetért azt is megteszem" − mondta Jakab.

A Fidelitas egyetlen fotóval reagált Jakab bejelentkezésére, amihez csak annyit írt: A jobbikosok Gyurcsányra szavaznak!

Objektum doboz


Hollik: A Jobbik elvtelenségére számos bizonyíték van

A Jobbik elvtelenségére számos bizonyíték van. Most ennek számát szaporítanám még eggyel – fogalmazott közösségi oldalán Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója. Bejegyzéséhez egy videót is csatolt.

Objektum doboz

Amikor még Vona Gábor volt a Jobbik elnöke, ez volt a véleménye arról a baloldalról, amellyel utódja, Jakab Péter szövetséget kötött – kommentálta a felvételen látottakat.

Kapcsolódó írásaink