Belföld

Tarlós: Ha a szakemberek biztonságosnak tartanak egy oltóanyagot, akkor nem kell kételkednem

Vakcinainfó

„Türelmesen kivárom a soromat, de mindenképpen beoltatom magam, amikor lesz rá lehetőségem” – hangsúlyozta lapunknak Tarlós István korábbi főpolgármester, aki a legnagyobb problémának azt tartja, hogy lassan és kevés oltóanyag érkezik, ugyanakkor nem szeretne okosabb lenni a szakembereknél – mondta –, ezért a vakcinák között sem válogatna.

„Ha a szakemberek megfelelőnek és biztonságosnak tartják az orosz vagy a kínai oltóanyagot, akkor nem hiszem, hogy nekem bármelyikben kételkednem kellene. Az elhúzódó járvány megvisel mindenkit, de a szabályokat be kell tartanunk, és minél többen lesznek beoltva, annál hamarabb térhetünk vissza a megszokott életünkhöz” – mutatott rá Tarlós. Hozzáfűzte, a járvány első hullámának idején is megbirkóztunk minden bajjal, egyre több jel utal arra, hogy ismét sikeresek lehetünk. Kitért arra is, politikai szimpátiától függetlenül elítéli a baloldal kommunikációját a járvány és a vakcina ügyben. „A lakosság folytonos ijesztgetése sem túl nagy ár nekik a politikai haszonszerzésért ” – állapította meg.

Kapcsolódó írásaink

Berente Judit: Van okunk bízni a magyar orvosokban

Ā„Nem tudjuk még, hogy hol állunk az oltási sorban, de a külföldi példákhoz hasonlóan minél előbb be kellene oltani a szervátültetetteket, mivel a fokozottan veszélyeztetett kategóriába esnek”

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom