Belföld

Volt olyan is, amikor a Jobbik még őszinte lehetett

Videóval emlékezett Kocsis Máté a Fidesz frakcióvezetője azokra az időkre, amikor a Jobbik még őszintén beszélt Gyurcsány Ferenccel.

Volt olyan is, amikor a Jobbik még őszinte lehetett
Kocsis Máté
Fotó: MH

A felvételt nézve valóban érdekes visszaemlékezni arra az időszakra, amikor Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője még olyanokat mondott a DK vezetőjének, hogy „Hibbant Néró”, „vörösnek tetszik lenni”, „Magyar emberekre lövetett”, „Ezt a törpepártot, amit DK-nak hívnak”

Objektum doboz

Pedig nem is volt ez olyan régen: A videó 2015-ben készült. Persze akkor a Jobbik 19 százalékon állt, a DK pedig épp a parlamenti küszöb felett. Mára nagyjából megfordultak az erőviszonyok. 

„Egyszer volt.. Amikor a Jobbik még őszinte lehetett Gyurcsány Ferenccel. Ha már a DK-nak kívülről nem sikerült betiltania a Jobbikot, inkább belülről oszlatja fel.” – fogalmazott Facebook-bejegyzésében Kocsis Máté.

Kapcsolódó írásaink

Felpörgött a baloldali álhírgyár

ĀHétértékelő. Az ellenzék az oltásellenességből akar politikai hasznot húzni, emiatt indított petíciót például a kínai készítmények ellen – közölte a XXI. Század Intézet vezető elemzője