Belföld

Rákay Philip: Hadházy, a valóságtól is független képviselő

Pár hete megírtam már, mit is gondolok Hadházy Ákosról. Ha tudnám, sem akarnám még tovább árnyalni a bennem róla élő, meglehetősen mizerábilis képet - írta Rákay Philip Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében.

Rákay Philip: Hadházy, a valóságtól is független képviselő
Hadházy Ákos
Fotó: MH

Ez a politikai gyászhuszár fejébe vette, s azóta katatón módon azt bizonygatja, hogy a kormány semmit sem tesz a Covid-válság kezeléséért. Hadházy a kizárólag a fejében létező, általa kreált, igen sötét, párhuzamos valóságot ha törik, ha szakad, megmutatja - fogalmazott Rákay Philip.

Még annak árán is, hogy teljesen öncélú, hiperaktív politikai ámokfutása közben egészségügyi dolgozók, orvosok tízezreit alázza meg, semmibe véve elképesztő napi erőfeszítéseiket.

S teszi mindezt egy olyan gyilkos járvány idején, amikor Európa összes országában - még a leggazdagabbakban is - komoly problémát okoz a kórházakban a betegek tömeges ellátása. De neki ez sem számít, lényeg a politikai hangoskodás, a hangulatkeltés, s a halálkampány napi tunkolnivalója: a'la Hadházy.

Objektum doboz

Pár napja, ez a - főleg a valóságtól - független képviselő feltöltött az oldalára egy videót, amelyet a szentendrei temető halottasházában készített valami - hozzá hasonló gusztusú és érdeklődési körrel megvert - szerencsétlen - idézte fel Hadházy nagy botrányt kiváltó tettét Rákay.

A videó és ez a mániákusan kutakodó politikai hullarabló - nem mellesleg, elhunyt emberek személyiségi jogait és a hozzátartozóik legmélyebb érzéseit súlyosan sértve - azt kívánta szemléltetni, hogy annyi covidos halott van már a kórházakban, hogy el sem férnek, ezért a szentendrei temető hűtőházában szabálytalanul, hegyekbe halmozva tárolják őket.

Mára már azt is tudjuk, nem covidos betegek voltak, s az egész temetőnek - így az elrettentésül szánt videó helyszínének is - nem az állam, hanem az ellenzéki vezetésű Szentendre város a fenntartója, amivel Hadházy megint házhoz ment a pofonért. De nem állt le.

Rákay Philip bejegyzésében rámutat: Hadházy kedden azzal hergelte - vérre, halottra, drámára, feljelentésre napi szinten szomjazó - követőit, hogy vannak olyan kiváltságosok a NER aljas rendszerében, akik soron kívül juthatnak hozzá a Covid-elleni vakcinához. Majd hipp-hopp kiderült: Hadházy megint hazudott. A kivételezettnek mondott fiatalember valójában vízimentő, akinek természetesen alanyi jogon, elsők között jár az oltás.

„Valljuk meg: normális ember ennyi fiaskó után általában magába száll kicsit, önkritikát gyakorol, visszábbcsavarja az egóját. Nem így Hadházy, aki azonnal támad, folytatja, s csöppet sem zavarja, hogy rendszeresen csúnyán nekiszalad a valóság falának” - tette hozzá Rákay.

„Persze értem én, nem akármi ám a tétje ennek az ócska hangoskodásnak: ő is előkelő helyet és pozíciót szeretne majd magának a fejsajt-koalíció szégyentábláján, ahol már így is igen nagy a tolongás tudományos valósággörbítőkből és politikai hullarablókból... Tényleg gyomor kell hozzájuk...” - zárja bejegyzését a kommunikációs szakember.

Kapcsolódó írásaink

Ismét lyukra futott Hadházy

ĀHollik: Hadházyt nem érdeklik a tények, csak a hangulatkeltés - A férfi, aki szerinte a kormány oltási menterendje alapján erre még nem lett volna jogosult a vakcinára, valójában a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának hajóvezetője