Belföld

Schanda Tamás: A baloldal folyamatosan hazudik

A baloldal mást sem csinál a járványhelyzetben, csak kamuvideókat készít és hazudozik, legyen szó akár az egészségügyről, akár a gazdaságról, a családok megélhetéséről - írta Schanda Tamás a közösségi oldalán szerdán megjelent bejegyzésében.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára hangsúlyozta: a tények azonban makacs dolgok. Magyarországon 2020 őszén 8 ezerrel többen dolgoztak az elsődleges munkaerőpiacon, mint egy évvel korábban ugyanebben az időszakban, és ezt bizonyítják a KSH adatai is - közölte.

„Ez azért van így, mert a magyar emberek munkából akarnak és tudnak megélni, és ehhez a kormány minden lehetőséget meg is teremt! Már több mint egymillió munkahelyet megvédtünk, illetve létrehoztunk a járvány kitörése óta, de tudjuk, hogy van még feladat ezen a téren. Együtt azonban újra sikerülni fog!” - írta bejegyzésében az államtitkár.

Kapcsolódó írásaink

Ismét lyukra futott Hadházy

ĀHollik: Hadházyt nem érdeklik a tények, csak a hangulatkeltés - A férfi, aki szerinte a kormány oltási menterendje alapján erre még nem lett volna jogosult a vakcinára, valójában a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának hajóvezetője