Belföld

Nincs megállás a baloldal halálkampányában

A KDNP frakciószóvivője szerint nincs megállás a baloldal „halálkampányában”.

Nincs megállás a baloldal halálkampányában
Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő
Fotó: MH/Katona László

Nacsa Lőrinc szerdán azt mondta, a baloldalon a koronavírus megjelenése óta mindent megtesznek, hogy lejárassák a védekezésben részt vevőket. Példaként említette a „kamuvideós” Korózs Lajos szocialista politikust, aki - a kormánypárti képviselő szavai szerint - most méltó örökösre talált.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő túlment minden határon, amikor a szentendrei halottasházból közzétett egy kegyeletsértő videót, ráadásul álhírt is terjesztett vele - jelentette ki Nacsa Lőrinc. Hozzátette: Hadházy Ákos ezt követően egy egész évben üzemelő vízimentő szolgálat munkatársát támadta meg, vitatva, hogy jár-e neki a védőoltás.

Objektum doboz

Most pedig egy üres kórházi folyosószakaszt mutogatott az összeomlás bizonyítékaként, de arról elfeledkezett beszámolni, hogy a bemutatott épületet koronavírusos betegeknek különítették el, ezért nem ott látják el a járóbetegeket - folytatta Nacsa Lőrinc.  

Hová süllyednek még az álhírgyártásban, a csúsztatásokban? Meddig támadják még az egészségügyi rendszert és a benne dolgozókat? - tette fel.

Nacsa Lőrinc a kormánypártok nevében felszólította a baloldalt, „különösen a Hadházy Ákossal szövetségben álló Momentumot”, valljon színt, mindez belefér-e nekik.

Továbbra sincs következmény, ez lesz a divat? - kérdezte.

Kapcsolódó írásaink

Ismét lyukra futott Hadházy

ĀHollik: Hadházyt nem érdeklik a tények, csak a hangulatkeltés - A férfi, aki szerinte a kormány oltási menterendje alapján erre még nem lett volna jogosult a vakcinára, valójában a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának hajóvezetője

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom