Belföld

Varga Judit: A civil szervezetek hidat képezhetnek a társadalom és a politika között

A civil szervezeteknek kiemelt szerepük van abban, hogy felhívják a figyelmet a mindannyiunk életét érintő kérdésekre, megszólaltassák a szakértőket és a hétköznapi embereket, és hidat képezzenek a társadalom és a politika között - közölte az igazságügyi miniszter kedden a Facebookon.

Varga Judit: A civil szervezetek hidat képezhetnek a társadalom és a politika között
Varga Judit igazságügyi miniszter
Fotó: MH

Varga Judit - miután egyeztetett Király Nórával, a Fiatal Családosok Klubjának Egyesülete (Ficsak), a Zöld Követ Egyesület és a Mindennapok Női Szemmel Egyesület alapító tagjával a környezetvédelem, a gyermekvédelem, a kapcsolati erőszak és az áldozatsegítés témaköreiben való együttműködés lehetőségéről - azt írta, ismét bebizonyosodott, hogy a családok iránti elhivatottság olyan kérdésekben is érzékennyé tesz minket, mint a természet megóvása vagy az elesettek támogatása.

„Mi a magyar emberekért dolgozunk. A munkánk nem lehet igazán sikeres a civil szféra képviselőinek támogatása nélkül, akik közvetíteni tudják a társadalom felé, hogy van segítség. Együtt sikerülhet” - hangsúlyozta Varga Judit.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

Ismét lyukra futott Hadházy

ĀHollik: Hadházyt nem érdeklik a tények, csak a hangulatkeltés - A férfi, aki szerinte a kormány oltási menterendje alapján erre még nem lett volna jogosult a vakcinára, valójában a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának hajóvezetője

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom