Belföld

A Kamuvideós Korózs-díj újabb nyertese Hadházy Ákos

A  KDNP frakciószóvivője, Nacsa Lőrinc a januári „Kamuvideós Korózs-díjat” Hadházy Ákosnak ítélte. A kormánypárti politikus erről a közösségi médiában számolt be.

A Kamuvideós Korózs-díj újabb nyertese Hadházy Ákos
Hadházy Ákos, a „visszaeső rémhírterjesztő”
Fotó: MH/Katona László

Nacsa Lőrint a „Kamuvideós Korózs-díjjal” szeretné felhívni a figyelmet a baloldali politikusok folyamatos hazudozásaira a koronavírus-járvány elleni védekezés kapcsán.

Nacsa a kedden közzétett videóban emlékeztetett, hogy decemberben Szabó Tímea, a Párbeszéd politikusa kapta az „elismerést” „aki most a díj birtokában sem hagyja abba a valótlanságok állítását”.

Nacsa elmondta: Hadházy  „legutóbbi szentendrei, aljas és kegyeletsértő videójából is bebizonyosult, hogy hazudik, hiszen az ott lévő emberek, nem koronavírusban hunytak el”.

„Gratulálunk és szégyellje magát” – zárta gondolatait a Nacsa Lőrinc.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom