Belföld

Esztergályos Cecília: Bízom benne, hogy meggyógyul a világ

Vakcinainfo

„Mindenképpen beadatom a vakcinát! Az öcsém orvos, ezért megkérdeztem tőle, mitévő legyen a család, és azt mondta, hogy élni kell ezzel a lehetőséggel!” – mondta el a Magyar Hírlap megkeresésére Esztergályos Cecília.

Esztergályos Cecília: Bízom benne, hogy meggyógyul a világ

A Kossuth- és Jászai Mari- díjas színésznő maximálisan megbízik az egészségügyi szakemberekben, akik „azért kapják meg ezeket a fontos állásokat, hogy felelősséggel legyenek az ország iránt”. Esztergályos szerint ahogy a kanyaró, a gyermekbénulás és a torokgyík ellen is van védőoltás, a koronavírussal szemben is fontos a védekezés. A színművész köztudottan oltáspárti, férjével néhány hónappal ezelőtt influenza ellen is megkapták a vakcinát. „Élni szeretnénk a több milliárd emberrel együtt békében és egészségben. Bízom abban, hogy meggyógyul a világ. Akármilyen vírus jön, mindig vannak okos tudósok, egészségügyi szakemberek, akik tudják mit kell csinálni. Azt szoktam mondani, hogy az ember hallgasson azokra, akik kompetensek” – hangsúlyozta az érdemes és kiváló művész, aki elsők között regisztrált az oltásra.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom