Belföld

Simicskó: Ne feledjük, a szeretet figyelmes is

A karácsony az ünnepeink sorában különleges helyet foglal el. Mind közül talán ez érinti meg leginkább a szívünket - írja a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleményében Simicskó István.
 

Simicskó: Ne feledjük, a szeretet figyelmes is
Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője
Fotó: MH/Purger Tamás

A KDNP frakcióvezetője szerint a hosszú adventi várakozás évről évre lehetőséget teremt felkészíteni lelkünket, hogy az Isten fiának eljövetelét méltó módon várjuk és megünnepeljük.

Otthonunkat díszekkel ékesítettük, a negyedik gyertyát is meggyújtottuk már az adventi koszorún. Érezzük azonban, hogy ez a szenteste mégsem lehet ugyanolyan, mint az eddigiek. A világjárvány megnehezíti az ünnep megélését, az aggódás fizikailag is eltávolít családtagjainktól - írja.

Ugyanakkor nem foszthat meg bennünket attól, hogy lelkünkben igazán közel tudhassuk magunkhoz őket. A Megváltó születésnapján is nagyon fontos, hogy gondoljunk egymásra, szeretteinkre - ne feledjük, a szeretet figyelmes is! - emeli ki.

Kívánok mindannyiuknak igazán meghitt karácsonyt! Legyünk áldottak mindennapjainkban, munkánkban, a vírus elleni harcban és a világ jobbításában! - zárja sorait Simicskó.

„Fel nagy örömre! ma született, Aki után a föld epedett.”

Kapcsolódó írásaink

Tanuljunk vágyakozni

ĀNovák Katalin: Magasabb a támogatottságunk, mint az előző két ciklus azonos időszakában, amelyek után kétharmaddal nyertünk