Belföld

A zsidózó Baranyi belátta, hogy baloldali szövetségesei közül árulhatta el valaki

„Meg vagyok döbbenve”

Egyértelművé vált, hogy nem a Fidesz szivárogtatta ki a hangfelvételt – állapította meg Facebook-oldalán tegnap Baranyi Krisztina, csatolva Jancsó Andrea kommentjét, amelyben a momentumos helyi képviselő rámutat: a polgármesteré mellett az ő frakciótagjuk hangja hallatszik a felvételen.

A zsidózó Baranyi belátta, hogy baloldali szövetségesei közül árulhatta el valaki
Fotó: MH/Purger Tamás

Amint arról beszámoltunk, a momentumos, párbeszédes és jobbikos képviselőkből álló Új Pólus-frakció már hétfőn bocsánatkérésre szólította fel Baranyit, miután nyilvánosságra került egy hangfelvétel, amelyen „rohadt, szemét zsidó befektetőről” beszél – állítása szerint szerint provokációs céllal, miután baloldali képviselőtársai ellenezték a szóban forgó ferencvárosi ingatlan eladását. Bár a polgármester már szinte mindenkivel konfrontálódott a képviselő-testületben, eddig a Fideszt gyanúsította a kiszivárogtatással, ezért tegnap azt írta: „meg vagyok döbbenve”.

Kapcsolódó írásaink

Baranyi Krisztina nem kér bocsánatot

ĀA baloldali polgármester beismerte, hogy minden előzmény nélkül kezdett zsidózni, egyetlen kepviselő sem utalt korábban a vitában érintett vállalkozó vélt származására