Belföld

Magából kikelve zsidózott Baranyi Krisztina

Elszabadultak az indulatok a Ferencvárosi Önkormányzatban. A Tények hozzájutott egy hangfelvételhez, amelyen Baranyi Krisztina polgármester magából kikelve zsidózik, és vitatkozik a szövetségeseivel.

Magából kikelve zsidózott Baranyi Krisztina
Baranyi Krisztina, Ferencváros baloldali polgármestere
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

„Rohadt, szemét zsidó” - ezt mondta a baloldali polgármester egy viszály közben, amelyet egy, az önkormányzat tulajdonában levő üres telek robbantott ki. Mint más ingatlanokat, ezt is el akarta adni Baranyi Krisztina. Bár hamar akadt vevő, a szövetségesein nem tudta egykönnyen átvinni a javaslatot.

A veszélyhelyzeti felhatalmazását kihasználva azonban Baranyi egymaga úgy döntött, hogy mégis kiárusítja az önkormányzat tulajdonát. Amikor kiderült, hogy megint a saját érdekeire használta fel a rendkívüli felhatalmazását, a baloldali képviselők számonkérték a polgármestert, és ekkor zajlott le az ominózus vita.

Objektum doboz

A Tények szerint Baranyi azért akarja sürgősen kiárusítani az önkormányzat tulajdonait, mert súlyos mínuszban van a kerületi költségvetés. Pedig a baloldal egy éve kilenc milliárdos plusszal vette át a ferencvárosi városháza kulcsait...

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom