Belföld

Újabb hazugság a baloldal csempészbotrányában

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára közösségi oldalán a a baloldali cigarettacsempészési ügy legújabb fejleményeiről rántja le a leplet.

Újabb hazugság a baloldal csempészbotrányában
Az ukrán határőrök felvételének részlete Legény autójáról
Fotó: YouTube

Az államtitkár a videóban elmondta, hogy Legény Zsolt, a baloldal csempészbotrányának főszereplője azt állította amikor a vámosok a magyar-ukrán határon elkapták, hogy a beregszászi konzulátus munkatársa.

Nyilvánvalóan így akarta megúszni, hogy az autóját átkutassák – emelte ki Menczer, majd hozzátette, a vámosok megkérdezték a konzulátus valódi munkatársait, akik elmondták, hogy Legény Zsolt természetesen nem dolgozik a konzulátuson.

Az MSZP képviselője tehát ebben is hazudott – összegez az államtitkár.

Menczer Tamás szerint fontos lenne tudni, hogy még hányan érintettek ebben a csempészbotrányban, hiszen Legény az MSZP kérésére kapott diplomata útlevelet, a baloldalt pedig Gyurcsány Ferenc irányítja.

És hadd hozzam ide a baloldaltól tanult nyelvi fordulatot, nincs két baloldal, egy baloldal van. Hazugok, tolvajok, seftesek- zárta a videót az államtitkár. 

Objektum doboz

 A szocialista politikus csütörtökön bukott le a magyar-ukrán határon. Autója cigarettával volt tele, de állítása szerint ő maga nem tudott erről. Legény Zsolt korábban az MSZP országgyűlési képviselője, valamint a párt Országos Etikai és Fegyelmi Ügyek Tanácsának elnöke volt.

Kapcsolódó írásaink