Belföld

Láng Zsolt: Miért védi a védhetetlent a főpolgármester?

A BKV-pályázatot megnyert offshore hátterú cég kockázatairól már májusban tudott a főváros vezetése, mégis éppen ezzel a céggel kötött szerződést Budapest - mutatott rá Láng Zsolt a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Láng Zsolt: Miért védi a védhetetlent a főpolgármester?
Láng Zsolt
Fotó: MH

„Ha a városvezetés belekeveredett egy ilyen zűrös ügybe, akkor a kampányban átláthatóságot ígérő  főpolgármester miért nem vizsgáltatja ki azt. Miért védi a védhetetlent? - tette fel a kérdést a Kossuth Rádióban Láng Zsolt, a Fidesz fővárosi frakcióvezetője a BKV kamubusz botrányának ügyében.

Objektum doboz

”Nem tudunk róla, hogy forgalomba álltak volna azok a buszok, amire a BKV szerződött„ - jelentette ki Láng Zsolt a műsorban, kiemelve, hogy ha Karácsony Gergely továbbra is sunyít, az azt jelenti, ő is ludas a súlyos botrányban: ”Úgy látjuk, ha a főpolgármester továbbra is sunyít, és elutasít minden érdemi vizsgálatot, akkor nem tudunk más következtetésre jutni, minthogy Tüttő Kata mellett ő is tevékeny részese a botrányos ügynek„ - szögezte le a Fidesz fővárosi frakcióvezetője.

Ha a városvezetés belekeveredett egy ilyen zűrös ügybe, akkor a kampányban átláthatóságot ígérő főpolgármester miért nem vizsgáltatja ki azt. Miért védi a védhetetlent? - tette fel a kérdést a Láng Zsolt, aki szerint erre nincs magyarázat. 

Kapcsolódó írásaink