Belföld

Elindult Oroszországba a vakcinát vizsgáló magyar delegáció

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere közösségi oldalán arról adott hírt, hogy a mai napon elindult Oroszországba az a magyar szakemberekből álló delegáció, akik az orosz vakcina vizsgálatát és a gyártóhelyeket tekinthetik majd meg.

Elindult Oroszországba a vakcinát vizsgáló magyar delegáció
Kásler: Elindult Oroszországba az a magyar szakemberekből álló delegáció, akik az orosz vakcina vizsgálatát és a gyártóhelyeket tekinthetik majd meg
Fotó: AFP

A Népegészségügyi Központ, a Debreceni Egyetem, a Korányi és a Gyógyszerészeti Intézet munkatársai, hivatásuk elismert képviselőiként, azzal a céllal lesznek jelen az oltóanyag vizsgálatakor, hogy annak biztonságosságáról és hatásosságáról személyesen győződhessenek meg – olvasható a Facebook-bejegyzésben.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom