Belföld

Baranyi a rendkívüli jogrendet kihasználva megszorítócsomagot vezet be

Felháborító, hogy Baranyi Krisztina, Ferencváros baloldali polgármestere a rendkívüli jogrendet arra használja, hogy adókat emeljen és megsarcolja a kerületi családokat – írta a Ferencvárosi Fidesz lapunkhoz eljuttatott sajtóközleményében.

Baranyi a rendkívüli jogrendet kihasználva megszorítócsomagot vezet be
Baranyi Krisztina november 25-én egyszemélyben döntött arról, hogy megemeli az építmény- és a telekadót
Fotó: 9.Tv

Kiemelték, Baranyi Krisztina november 25-én egyszemélyben döntött arról, hogy megemeli az építmény- és a telekadót, amelytől a ferencvárosi baloldali városvezetés több mint 210 millió forint bevételt remél. Ferencváros baloldali polgármestere a kerületi gépjárműtulajdonosokat is megsarcolja: rájuk autónként 10 ezer forintos pluszterhet ró. Az éves parkolási engedély díját ugyanis 2 ezer forintról a hatszorosára, 12 ezer forintra emelte, annak érvényességi idejét ráadásul két hónappal lerövidítette. Teszi Baranyi Krisztina mindezt akkor, amikor az embereknek nem újabb terhekre, hanem éppen segítségre lenne szükségük.

Míg a kormány a családokat, vállalkozásokat, munkahelyeket védő intézkedéseket hoz nap mint nap, addig a baloldal a megszokott receptjét alkalmazza: a megszorításokat – hangsúlyozták.

A Ferencvárosi Fidesz közleményében felszólította Baranyi Krisztinát, hogy fejezze be ferencvárosiak sanyargatását, és vonja vissza az adóemelésekről és az éves parkolási hozzájárulás díjának emeléséről szóló rendeleteket

Kapcsolódó írásaink