Belföld

Hollik: Az EU a Soros-terv végrehajtásán dolgozik

 A világjárvány idején az Európai Uniónak a tagállamokat kellene segítenie, nem pedig terveket szövögetnie a bevándorlás támogatására - mondta Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója szombaton videonyilatkozatában.

Hollik: Az EU a Soros-terv végrehajtásán dolgozik
Hollik István: A baloldalnak még az sem számít, ha Európa tönkremegy
Fotó: MH/Bodnár Patrícia

A politikus elmondta, hogy Brüsszelben pedig éppen ezt teszik és mindenkit megbüntetnének, aki ezt nem hajlandó elfogadni.

„Persze ismerjük az ilyen helyzetekre a régi baloldali taktikát: elmondják, hogy nem mondunk igazat, nincs ilyen dokumentum, szó sincs ilyesmiről” - fogalmazott Hollik István, hozzátéve, hogy Brüsszel legfrissebb terve bárki számára elérhető és elolvasható az Európai Bizottság honlapján. Ennek már a címe is árulkodó: Teljes befogadás - idézte.

Szerinte ez nem más, mint a Soros-terv végrehajtása, hiszen a dokumentum első pontja az, hogy további migránsokat akarnak befogadni. A második pontban azt írják, hogy minden anyagi támogatást meg kell adni a bevándorlóknak, így a lakhatást is.

Hozzátette, a harmadik pont a „legsúlyosabb”: az Európába hívott bevándorlóknak nemcsak szavazati jogot kell adni, hanem el kell érni, hogy részt vegyenek a politikában önkormányzati, nemzeti vagy akár európai szinten is.

„A képlet tehát egyszerű: minél több bevándorlót akarnak Európába hozni, letelepíteni, majd kifizetni őket, a végén pedig szavazati jogot is biztosítani nekik. A baloldal így vásárol voksokat! Még az sem számít nekik, hogy ha Európa ebben tönkremegy, ők akkor is végrehajtják a Soros-tervet” - fogalmazott Hollik István.

Objektum doboz

Úgy vélekedett, hogy az elkövetkező hetek vitái mögött valójában ez húzódik meg és amikor Brüsszel jogállamiságot kiált, valójában a bevándorlásra gondolnak, „amire mi továbbra is nemet fogunk mondani”.

Kapcsolódó írásaink

Ennyi volt, elég volt!

ĀHa úgy tetszik, akkor az unió intézményrendszere megérett a reformációra, mert túlságosan is elszakadt a valaha hirdetett elvektől

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom