Belföld

Fidesz: Baranyi Krisztina ajánlja fel éjszakára az önkormányzat parkolóhelyeit

A Fidesz ferencvárosi frakciója felszólította Baranyi Krisztina polgármestert, hogy ajánlja fel éjszakára a helyi autótulajdonosoknak az önkormányzat parkolóhelyeit.

Fidesz: Baranyi Krisztina ajánlja fel éjszakára az önkormányzat parkolóhelyeit
Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere
Fotó: MH

Mint ismert, a helyi lakosok parkolásának megsegítése érdekében hétfőtől életbe lépett az a kormányrendelet, mely szerint kereskedelmi célú parkolási létesítményekben éjszakánként ingyenes a parkolás.

„Belső-Ferencváros egyes útszakaszainak lezárásával, a forgalom átalakításával már elég sok gondot okozott a helyi lakosoknak és vállalkozóknak Baranyi Krisztina. A kormányrendelet szellemében az lenne az alapvető elvárható magatartás Ferencváros polgármesterétől, ha végre segítené, és nem csupán nehezítené az itt élő vagy dolgozó emberek mindennapjait” - írja közleményében a ferencvárosi Fidesz.

Hozzátették, „éppen ezért felszólítjuk Baranyi Krisztinát, hogy a Bakáts térnél található Polgármesteri Hivatal és önkormányzat parkolóját az esti órákban ajánlja fel a környéken élő ferencvárosi autótulajdonosok számára”.

Objektum doboz

„A ferencvárosiak érdekében továbbá felszólítjuk a polgármestert arra is, hogy az egyes lezárt területeket – így például az Assisi Szent Ferenc plébánia előtti-mögötti teret – nyissa meg, hogy ott legalább esténként parkolni tudjanak a környéken élő ferencvárosi lakók” - zárta közleményét a Fidesz.

Kapcsolódó írásaink