Belföld

Kocsis Máté: A baloldali politikusok készek elárulni Magyarországot Soros pénzéért

Amint előkerül Európában a migráns-vita, valahogy rögtön előkerül ez a Soros nevű amerikai dollármilliárdos is, és utasításokat ad a magyar baloldali pártoknak - írta vasárnap a Facebookon Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője.

Kocsis Máté: A baloldali politikusok készek elárulni Magyarországot Soros pénzéért
Kocsis Máté: Sorostól nem áll távol, hogy beavatkozzon egy állam belügyeibe, sok országot tett már tönkre
Fotó: MH/Bodnár Patrícia

A kormánypárti politikus bejegyzésében Sorosnak a minap megjelent írására utalva kiemelte, a milliárdos képes volt most is írni egy cikket amiben közli a baloldali pártokkal, hogyan kell indulniuk majd a ‘22-es választáson. Ennek pedig Gyurcsány vezetésével az összes baloldali boldogan tesz eleget és szolgalelkűen tapsikol - tette hozzá Kocsis Máté.

„Szörnyű lehet ilyen megvásároltnak lenni, és szörnyű, hogy a baloldali politikusok egy spekuláns piszkos pénzéért bármikor készek arra, hogy elárulják Magyarországot. Ne legyen senkinek kétsége: migránsok beengedését ígérték Sorosnak cserébe egy kis támogatásért. Ők is és a brüsszeli elit tagjai is azért támadnak folyton, mert elutasítottunk minden javaslatot, ami bevándorlóországgá tenné a hazánkat. Most sincs másról szó, erről megy a vita. Csak már a szög is kibújt a zsákból” - fogalmazott a Fidesz frakcióvezetője.

Kocsis Máté arra is felhívta a figyelmet: Sorostól nem áll távol, hogy beavatkozzon egy állam belügyeibe, sok országot tett már tönkre.

Az alábbi videóban a milliárdos maga mondja el, hogy csak a pénz érdekli, a tetteinek a társadalmi következményei már kevésbé - jegyzi posztja végén a fideszes politikus.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink