Belföld

Soros György kijelölte az irányt a magyar baloldalnak is

Soros György az Európai Unió vezetői mellett a magyar baloldalnak is kijelölte az irányt: „először bátornak nevezte a hazai álhírgyártókat, majd hitet tett a közös baloldali lista mellett” - mondta a Fidesz-KDNP pártszövetség nevében Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata országgyűlési képviselő.

Soros György kijelölte az irányt a magyar baloldalnak is
Soros György ismét nyilvánvalóvá tette, hogy szerinte fel kell lépni Magyarország ellen
Fotó: AFP/Fabrice Coffrini

A KDNP frakciószóvivője hangsúlyozta, Soros György ismét nyilvánvalóvá tette, hogy szerinte fel kell lépni Magyarország ellen.

„Készül tehát a Soros-lista: Gyurcsány Ferenc a baloldal vezére írja, Soros György a megrendelő, a DK-tól kezdve az MSZP-n, a Jobbikon, az LMP-n és a Momentumon át Karácsony Gergely pártjáig mind fel fognak rá iratkozni” - fejtette ki Nacsa Lőrinc.

A kormánypárti politikus kijelentette, a baloldali pártokat a bevándorlás támogatása köti össze, „ahogy Soros György is azért támadja Magyarországot, mert a magyarok nemet mondtak a bevándorlásra”.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

Orbán: Soros György fenyegeti Magyarországot

ĀSoros a világ egyik legkorruptabb szereplője – Az ország nagyon stabil pénzügyi lábakon áll – A magyarok leginkább a magyar vakcinában bíznak – A kormányfő a napját az operatív törzs ülésén kezdte + VIDEÓ