Belföld

A Fidesz-KDNP felhívja és segíti idős támogatóit

A Fidesz-KDNP képviselői és önkéntes segítői a jövő hét elejétől felhívják telefonon azokat az idős támogatóikat, akik hozzájárultak a kapcsolattartáshoz és életkoruk alapján szükségük lehet segítségre, vagy csak néhány jó szóra a koronavírus-járvány alatt - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója videonyilatkozatában.

A Fidesz-KDNP felhívja és segíti idős támogatóit
Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója
Fotó: MH/Bodnár Patrícia

Hollik István úgy fogalmazott, ezekben a nehéz időkben különös jelentősége van az odafigyelésnek, a figyelmességnek és a segítségnyújtásnak.

A vírus alapjaiban alakította át a mindennapokat, „most mindannyian a járvány elleni védekezéssel vagyunk elfoglalva, igyekezzük óvni szeretteinket, hozzátartozóinkat” - mondta.

„Vigyázzunk egymásra és különösen figyeljünk az időseinkre, mert minden élet számít!” - hangsúlyozta a Fidesz kommunikációs igazgatója, majd aláhúzta, „ha így teszünk, akkor együtt le fogjuk győzni a járványt”.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom