Belföld

Hollik: Üzenjük Sorosnak és embereinek; továbbra sem engedünk a zsarolásnak

Üzenjük Sorosnak és embereinek, továbbra sem engedünk semmilyen zsarolásnak - tudatta a közösségi médiában, egy videóposztban a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Hollik: Üzenjük Sorosnak és embereinek; továbbra sem engedünk a zsarolásnak
Hollik István
Fotó: MH

Hollik István emlékeztetett: Soros György újra megszólalt, és „kiadta az ukázt” a brüsszeli bürokratáknak és a magyar baloldalnak.

„Soros egyértelművé tette, hogy három dolgot vár el a szövetségeseitől. Azt, hogy lépjenek fel Magyarországgal és Lengyelországgal szemben; másodsorban, hogy úgy büntessenek bennünket, hogy ne kapjunk pénzt az EU-tól és hogy álljanak ki a nyílt társadalom mellett, ami egyet jelent a bevándorlás támogatásával” - emelte ki Hollik.

Objektum doboz

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Soros György cikke egyértelművé teszi, miről is szól valójában a Magyarországgal szembeni támadássorozat: „Arról, hogy azért kell megbüntetni Magyarországot, mert nem enged Soros György és a brüsszeli bürokraták zsarolásainak, és továbbra sem hajlandó engedni a bevándorlás ügyében”.

Hollik hozzátette: a milliárdos spekuláns ezzel azt is egyértelművé tette, hogy azt szeretné, ha az EU csak azt az országot tekintené jogállamnak, amely támogatja a nyílt társadalmat, azaz a bevándorlást.

„A baloldal Gyurcsány Ferenc vezetésével az elmúlt időszakban a Magyarországot támadók oldalára állt, újra Soros zsoldjába szegődött” - emlékeztetett Hollik.

Kapcsolódó írásaink