Belföld

Hadházy álhíreket terjeszt a kormányfőről

„Újabb hazugság, újabb Korózs Lajos a baloldalon. Ezúttal Hadházy Ákos hazudott” - írta szerdai Facebook-bejegyzésében Menczer Tamás, a Külgazdasági és külügyminisztérium államtitkára.

Hadházy álhíreket terjeszt a kormányfőről
Hadházy a baloldal újabb Korózs Lajosa
Fotó: MH/Katona lászló

Menczer posztjában emlékeztet: Hadházy egy keddi Facebook-posztjában azt állította, hogy Orbán Viktor hétfőn maszk nélkül vett részt az Európai Tanács ülésén.

„Az igazság ezzel szemben az, hogy Orbán Viktor hétfőn a magyar Parlamentben volt, maszkban. Gondolom, Hadházy viszont – szokás szerint – nem volt ott a munkahelyén” - szögezte le Menczer Tamás, hozzátéve, hogy a Hadházy által posztolt fotó még a nyáron készült.

Objektum doboz

Az államtitkár kitér arra is, hogy a baloldali politikus máris „mosakszik”: "Hadházy egyik hazugságát egy másikkal próbálja menteni, már azt írja, a képet illusztrációnak használta. Ez fogalmilag és tartalmilag is kizárt. Újabb hazugság" - mutat rá az államtitkár, aki ismételten felkérte a baloldalt, hogy „hazugságok és álhírek helyett támogassa a kormány és a magyar emberek összefogását, vírus elleni küzdelmét!”

Mint ismert, nem ez az első csúsztatás a baloldali politikusok kommunikációjában: Korózs Lajos, a szocialisták prominense a tavasszal egy kamuvideót posztolt, majd a közelmúltban már egy kamustatisztikával igyekezett „bizonyítani”, hogy a kormány nem kezeli helyén a járványhelyzetet.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom