Belföld

Lackner Csaba: Elbuliztam, elszórakoztam a pénzem

Baloldali fehér poros módi

Újabb hangfelvételeket tett közzé a Magyar Nemzet Lackner Csaba kispesti (volt szocialista) önkormányzati képviselő életéről.

Lackner Csaba: Elbuliztam, elszórakoztam a pénzem
Lackner Csaba
Fotó: Facebook/MSZP Kispesti Szervez

Ő az a politikus, aki azzal szerzett magának hírnevet, hogy kijelentette: „Aki az önkormányzati politikában évente nem tud százmilliót keresni, az hülye.” Most az derült ki róla, hogy korábban az I. kerületben lakott albérletben, de úgy távozott, hogy
a főbérlőjének 180 ezer forinttal adósa maradt. Párttársának elismerte, hogy a pénzét elbulizta, elszórakozta, elszívta. „Volt egy éjszaka, amikor Lévay Levente (Kispest volt polgármestere – a szerk.) nekem fizetett valamit. (…) Amikor odaértem a lifthez, kicsúszott, és be a liftaknába” – magyarázta. A „valami” 3,6 millió forint volt. Szó esik egy konzumlányról is, aki iránt Peti (Gajda Péter, Kispest jelenlegi MSZP-s polgármestere) érdeklődik, de Lackner lebeszélné, miután ő már kipróbálta. „Vettem megint (sic) lakást…” – újságolta Lackner 2019 nyarán. Elmondta, hogy a lakás 32 millió forintba került. A kispesti szocialistáknál nagy divat a lakásgyűjtés – ez már korábban kiderült.

Kapcsolódó írásaink