Belföld

Megszorító intézkedésekkel készül 2021-re Karácsony Gergely

A Fidesz-KDNP fővárosi képviselőcsoportja szerint megszorító intézkedésekkel készül 2021-re Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere.

Megszorító intézkedésekkel készül 2021-re Karácsony Gergely
A Fidesz szerint megszorító intézkedésekkel készül 2021-re Karácsony Gergely
Fotó: MH/Papajcsik Péter

A fővárosi Fidesz-KDNP-frakció hétfőn a Facebookon azt írta: a főpolgármester vasárnap az ATV-nek adott interjúban arról beszélt, hogy a spórolást a vezetésen kezdi és a városüzemeltetésen folytatja, „vagyis jövőre kátyúsak maradnak az utak és hagyják tönkremenni a víziközmű-hálózatot”.

A koronavírus-járvány gazdasági hatásait mindenki érzi, ezért a halasztható beruházások átütemezéséről lehet gondolkodni, de az emberek mindennapjait érintő szolgáltatásokból nem lehet visszavenni - közölték.

Objektum doboz

Budapest normális működéséhez a szemétszállítást, a csatornaszolgáltatást és az utak állapotát a jelenlegi színvonalon megtartani, sőt fejleszteni kell. Budapestre nem térhet vissza a gazdasági stagnálás, a kátyúk és az eladósodás időszaka - hangsúlyozták a bejegyzésben.

„Azt üdvözöljük, hogy Karácsony Gergely a főváros vezetésén is akar spórolni. Van hova nyúlnia a főpolgármesternek: öt helyettese van komoly fizetésekkel, több mint 40 tanácsadó segíti a mindennapjait és a Facebook-oldalát is több mint 10 ember szerkeszti” - írták.
 

Kapcsolódó írásaink