Belföld

Fidesz: Ha a baloldalon múlt volna, már kórházi ellátás sem lenne

Ha Gyurcsányon és a baloldalon múlt volna, már kórházi ellátás se lenne - reagált közleményben a Fidesz Gyurcsány Ferenc és az MSZP-s Harangozó Tamás nyilatkozatára.

Fidesz: Ha a baloldalon múlt volna, már kórházi ellátás sem lenne
Ha Gyurcsány Ferencen és a baloldalon múlt volna, akkor a magyar betegek teljesen kiszolgáltatottak lennének most - írta a Fidesz
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

A bukott miniszterelnök szerint a kormány elveszítette az irányítást a történések felett, nem készítette fel az országot, nem készítette fel az egészségügyet, nem kezelte a válságot. Míg Harangozó Tamás úgy fogalmazott, a Fidesz nem a koronavírus-járványt akarja megállítani, hanem el akarja kerülni a felelősségre vonást.

A kormánypárt úgy reagált, 

„megkérjük Gyurcsány Ferencet és az egész baloldalt, ha már segíteni nem akarnak a védekezésben, legalább ne akadályozzák azt a folyamatos kamuhírek gyártásával és hangulatkeltéssel”.

A koronavírus-járvány az egész világot és egész Európát sújtja, Magyarország sem kivétel. Sok más országgal ellentétben a magyar védekezés eredményes, a magyar egészségügy állja a sarat az egyre növekvő nyomás alatt is, minden betegnek jut kórházi ellátás. A most bevezetett védelmi intézkedés célja is az, hogy lassítsuk a járványt és megvédjük a kórházak teljesítőképességét - tették hozzá a közleményben.

„Ha Gyurcsány Ferencen és a baloldalon múlt volna, akkor a magyar betegek teljesen kiszolgáltatottak lennének most, mert alig lenne állami kórház és fizetős lenne a kórházi ellátás, a baloldal ugyanis ezt készítette elő kormányzása alatt” - zárta közleményét a Fidesz.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom