Belföld

MSZP: Újabb megdöbbentő kizárási történet

Manipulált választás

Az MSZP folytatja a Pest megyeiekkel szembeni boszorkányüldözést, a Harangozó Tamás vezette etikai bizottság tegnap Pinczehelyi Tamást, az MSZP Pest megyei szervezetének korábbi elnökhelyettesét zárta ki a pártból – értesültünk.

MSZP: Újabb megdöbbentő kizárási történet
Fotó: mh

Pinczehelyit az első fokú fegyelmi bizottság egyhangúan felmentette egy Facebook-bejegyzés miatt indult eljárásban.   Kiderült, a kifogásolt bejegyzést valaki Pinczehelyi nevében hamisította. Másodfokon a Harangozó vezette országos testület szakértői véleményre hivatkozva megváltoztatta a döntést. Csakhogy az egyesületi törvény alá tartozó pártnak nincs hatósági jogköre szakértő kirendelésére. Ma pártfórumot tartanak Pest megyében a szombati tisztújítás kapcsán. Sajátságos módon erről csupán a solymári fideszes polgármestert lefasisztázó MSZP-s elnökjelölt, Bárány Balázs kapott értesítést, a többi elnökjelölt csupán csütörtökön este. Az MSZP-ben hallgatnak arról, hogy Bárány „elfajzott svábnak, fasiszta baromnak” nevezte a solymári polgármestert.

Kapcsolódó írásaink

Nyíradonyban is eltűnt az MSZP

ĀA Hajdú-Bihar megyei településen a szocialisták helyi szervezetének teljes tagsága kilépett a pártból, nem asszisztálnak az országos vezetés emberi és politikai silányságaihoz – írták