Belföld

Fasiszta barmozott az MSZP-s vezető

„Homofób, antiszemita, fideszes, elfajzott sváb”

„Én a választókerületemben meg tudtam duplázni az egyéniben győztes képviselők számát. Erre nagyon büszke vagyok, és nem is akarom véka alá rejteni, hogy én Solymáron egyéni körzetet nyertem ötvennyolc százalékkal. Ez történelmi tett. Konkrétan ott, ahol a polgármester egy elfajzott tősgyökeres sváb, fideszes, sőt annál is fideszesebb, cigánygyűlölő, homofób, zsidógyűlölő, igazi fasiszta barom” – egy szerkesztőségünkhöz eljuttatott hangfelvétel szerint ezt mondta egy múlt heti civil fórumon Bárány Balázs, az MSZP országos elnökségének tagja, solymári önkormányzati képviselő, aki szombaton az MSZP Pest megyei tisztújításán elindul az elnöki poszt megszerzéséért.

Fasiszta barmozott az MSZP-s vezető
Bárány Balázs
Fotó: Facebook

Megkerestük Szente Kálmán, Solymár fideszes polgármesterét, mit szól mindehhez, ám ő nem akarta elhinni, hogy képviselőtársa így minősítette őt, azt mondta, a testületben jól tudnak együtt dolgozni. „Balázst normálisabb embernek ismertem meg annál, hogy ilyeneket mondjon rám” – jelentette ki a polgármester. A solymári őslakosságot „elfajzott sváboknak” nevező szocialista politikus ezen szavait sem kívánta kommentálni addig, ameddig nem bizonyosodik be, hogy ezek a kijelentések valóban tőle származnak.

Bárány egyébként a Budakörnyék Fejlődéséért Egyesület színeiben indult tavaly az önkormányzati választáson a polgármesteri posztért, mellette egyéni körzetben is megmérette magát. Szórólapján megtagadta saját pártját, az MSZP-t, fel sem tüntette, hogy melyik politikai közösség tagja. Az MSZP országos elnöksége ennek ellenére mindent elkövet azért, hogy a feloszlatott és a hétvégén újjáalakuló Pest megyei szervezet elnöke Bárány Balázs legyen – értesültünk. Bárány a pártközpont egyik – a solymári alapszervezethez tartozó – dolgozójával járja végig a negyvennégy újjáalakult alapszervezetet, és kampányol a küldöttek lakáscímével a kezében a megválasztása érdekében a most szombati tisztújítás előtt. Eközben riválisa, aki a korábban „lefejezett” megyei vezetés köreihez tartozik, azt sem tudhatja, hogy kik lesznek a küldöttek.

Így működik az MSZP-ben a demokrácia.

Az elképesztően sértő megjegyzésekről készült hangfelvételt ide kattintva tudja meghallgatni!

Kapcsolódó írásaink

Nyíradonyban is eltűnt az MSZP

ĀA Hajdú-Bihar megyei településen a szocialisták helyi szervezetének teljes tagsága kilépett a pártból, nem asszisztálnak az országos vezetés emberi és politikai silányságaihoz – írták