Belföld

Orbán Viktor: Ha összefogunk és betartjuk a szabályokat, akkor a mostani szigorítások elegendőek

Orbán Viktor kormányfő szerdán reggel a Facebookra feltöltött videón jelentkezett be az Operatív Törzs ülése előtt.

Orbán Viktor: Ha összefogunk és betartjuk a szabályokat, akkor a mostani szigorítások elegendőek
Orbán Viktor miniszterelnök az Operatív Törzs szerda reggeli ülésén, mellette balra Pintér Sándor belügyminiszter
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

„Reggel hat óra, az Operatív Törzs megkezdi a munkáját, áttekintjük a kórházi kapacitásokat, számba vesszük a rendelkezésre álló ágyakat, a beüzemelt és beüzemelhető lélegeztetőkészülékeket, a szükséges és rendelkezésre álló ápolónőket és orvosokat„ - fogalmazott a miniszterelnök.

Tegnap este összehívtam a védelmi bizottságok vezetőit, az utasításokat megkapták, és így tudják majd érvényesíteni a tegnap meghozott korlátozó intézkedéseket.

Objektum doboz

Ha összefogunk és mindannyian betartjuk a szabályokat, akkor a mostani szigorítások elegendőek, és nem lesz szükség újabb intézkedésekre - tette hozzá a kormányfő.

Nyolc órakor folytatódik a kormányülés, Palkovics és Varga miniszterurak számolnak be a gazdaságvédelmi akcióterv állásáról, mert miközben védekezünk a vírus ellen, az országnak működnie kell, a gazdaságnak működnie kell, és be akarom tartani azt az ígéretemet, hogy amennyi munkahelyet a vírus tönkretesz, annyi munkahelyet fogunk létrehozni” - mondta Orbán Viktor a Facebookra feltöltött videóban.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink