Belföld

Fidesz: A baloldal még most sem segíti a magyar vállalkozásokat és a munkahelyek védelmét

Ha a baloldalon múlik, akkor semmiféle védelme nem lenne a magyar gazdaságnak és a munkahelyeknek a járvány ellen, ugyanis a baloldal még a járvány közepette sem segít az országnak, nem szavazta meg az egészségügyi és gazdasági védekezéshez szükséges törvényeket - mutatott rá lapunkhoz eljuttatott közleményében a Fidesz.

Fidesz: A baloldal még most sem segíti a magyar vállalkozásokat és a munkahelyek védelmét
Varju László
Fotó: MH/Papajcsik Péter

A nagyobbik kormánypárt a DK-s Varju László és az MSZP nyilatkozatára reagálva leszögezte: a baloldal a járvány kezdete óta csak a saját hatalmi játékaival, kamuvideók és álhírek gyártásával van elfoglalva.

"A baloldali vezetésű önkormányzatokban ahelyett, hogy segítenék a bajba került vállalkozásokat, még meg is sarcolják és adóemelésekkel sújtják őket. A járvány minden ország gazdaságát legyengítette, az elmúlt évek gazdasági erősödésének köszönhetően Magyarország gazdasági ellenálló képessége most jóval nagyobb, mint a baloldal kormányzása idején, amikor a 2008-as válság csaknem csődbe vitte a baloldal által legyengített Magyarországot" - emelte ki a Fidesz.

A nagyobbik kormánypárt leszögezte: a magyar kormány most korán és határozott intézkedéseket hozott a magyar gazdaság védelmére és egyre bővíti azokat.

"Adócsökkentések, bértámogatás, beruházás-támogatások segítik a vállalkozások működését és a magyar munkahelyek védelmét. A gazdaságvédelmi intézkedéseknek köszönhetően megkezdődött a gazdasági visszarendeződés, és a foglalkoztatás is már újra elérte a tavalyi szinten. Továbbra is az a célunk, hogy az egészségügyi védekezés fenntartása mellett az ország működjön, a magyar gazdaság működjön és megvédjük a magyar munkahelyeket" - mutat rá a kommüniké.

Kapcsolódó írásaink