Belföld

„Karácsony ne kísérletezzen a budapesti autósok idegrendszerével”

A baloldali városvezetés úgy határozott, hogy továbbra is lezárja a gépjárműforgalom elől a pesti alsó rakpart megszokott szakaszát a hétvégi napokon - írja a Fidesz. 

„Karácsony ne kísérletezzen a budapesti autósok idegrendszerével”
Alacsony a kihasználtsága a Karácsony által hétvégente lezárt rakpartnak
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Október második felére a rakpart teljesen kihasználatlanná vált, ma például szinte senki nem járt a lezárt szakaszon. A fölösleges forgalomkorlátozás azonban máshol dugókhoz és ezáltal plusz károsanyag kibocsátáshoz vezet -emeli ki a nagyobbik kormánypárt a Facebook-on közzétett bejegyzésben.

Objektum doboz

A járvány közepén és az Adventi időszak közeledtével ismételten és nyomatékosan kérik Karácsony Gergely, főpolgármestert, hogy ne kísérletezzen a budapesti autósok idegrendszerével és tegyen meg mindent Budapest levegőminőségének védelme érdekében. 

Kapcsolódó írásaink

„Támogatni kell Budapestet”

ĀFürjes Balázs: Az a budapestiek érdeke, hogy ha vannak is politikai különbözőségeink, a vitákat folytassuk le, bátran vállaljuk fel

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom