Belföld

Rasszista posztban gratulált Koncz Zsófiának Siófok baloldali polgármestere

Bújtatott rasszista bejegyzést írt a borsodi időközi választás kapcsán Lengyel Róbert, Siófok összellenzéki polgármestere - szúrta ki a Pesti Srácok.

Rasszista posztban gratulált Koncz Zsófiának Siófok baloldali polgármestere
Lengyel Róbert, Siófok polgármestere
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Lengyel Róbert a Koncz Zsófia győzelmével zárult választás kapcsán burkoltan csalást kiáltott, de bejegyzéséből sugárzik az állampolgárok megvetése is, amiért a Fidesz-KDNP jelöltjére szavaztak.

A baloldali támogatottságú polgármester csak muszájból gratulált Koncz Zsófiának és hosszú sorokban méltatta a nyíltan antiszemita jelöltet, Bíró Lászlót.

„Kevésen múlt, de nyert Koncz Zsófia, akinek a politikai korrektség jegyében úgy illik, hogy ismeretlenül is gratuláljak. Szóval gratulálok! Mint ahogy gratulálok Bíró Lászlónak is, elsősorban ahhoz, hogy azt a mérhetetlen ocsmányság-áradatot, amit az elmúlt hetekben zúdítottak rá, férfiként állta, bírta és persze ahhoz is, hogy minden nehézsége ellenére igen csak megizzasztotta fideszes ellenfelét” - írta.

Majd saját városa kapcsán elkezdett „díszcigányozni” is.

„Adjon hitet és példát Siófok is: itt is volt rengeteg lóvé a fideszes kampányra és aljas lejáratás szintén. Egyes helyi 'díszcigányok' is besoroltak a fideszes jelöltek mögé, elárult és hátba szúrt néhány hivatali munkatársam, mint ahogy nagypénzű vállalkozók szintén beálltak a másik sorba. Temettek engem és a csapatomat már előre, és már gőzerővel ment az új popsik fényesítése is” - zárta sorait Lengyel Róbert.

Kapcsolódó írásaink